febr. 01., Szo | Napoli

Profi pizzaiolo tanfolyam Nápolyban

Most lehetőségetek van a leghíresebb nápolyi pizzaiolo iskolában 10 napot eltölteni, megtanulni a szakma alapjait, és erről diplomát is hazavinni. Fontos lehet ez a tanfolyam teljesen amatőr pizza rajongóknak is, de a vendéglátásban dolgozóknak különösen fontos lehet - hisz egy étterem pizzéria ran
A regisztrációdat elküldtük, hamarosan levelet kapsz tőlünk
Profi pizzaiolo tanfolyam Nápolyban

Időpont

2020. febr. 01. 10:00 – 2020. febr. 13. 14:00
Napoli, Napoli NA, Italia

Esemény

Utazás:

Wizzair Budapest - Nápoly  február 1

            Nápoly - Budapest  február 13

 

 

Kevés olyan olasz étel van, ami annyira híres lenne, mint éppen a nápolyi pizza.​ Hírét mindenki hallotta már, sokan kóstolták is, a szerencsésebbek Nápolyban. De mi ebben a különleges? Mitől nápolyi a nápolyi pizza? Ismeritek a titkot? Szeretnétek ezekre a kérdésekre személyesen választ kapni? Most lehetőségetek van a leghíresebb nápolyi pizzaiolo iskolában 10 teljes  napot eltölteni, megtanulni a szakma alapjait, és erről diplomát is hazavinni. 

Fontos lehet ez a tanfolyam teljesen amatőr pizza rajongóknak is, de a vendéglátásban dolgozóknak különösen fontos lehet - hisz egy étterem pizzéria rangját komolyan emelheti egy Nápolyban szerzett diploma  

Az esemény során végig lesz jelen tolmács, olasz nyelvtudás nem szükséges! 

A programról A tanfolyam ideje alatt Nápolyban biztosítunk szállást, két ágyas szobákban.​ 

A tanfolyami foglalkozások reggeltől délutánig tartanak, igy az esték szabadok, ez idő alatt lesz lehetőség a város megismerésére, fakultatív programokon való részvételre. A tanfolyam elején elméleti képzésen veszünk részt, majd napról napra egyre mélyebbre jutunk a pizzakészítés gyakorlati feladataiban. A tanfolyam végén bizonyítványt és az iskola hivatalos egyenruháját is megkapjuk. Az ár tartalmazza a teljes program ideje alatt a szállást félpanzióval (vacsora a pizzérában ) a transzfereket, a programideje alatt végig a magyar nyelvű kíséretet, tolmácsolást.  Nem tartalmazza a repülőjegy árát (ez februárban fapados gépeken elenyésző összeg), illetve a délelőtti programokat. 

​A tanfolyamra korlátozott számban tudunk fogadni résztvevőket, akit érdekel, mielőbb jelezze az info@lapassioneitaliana.com mail cimen vagy az alábbi üzenet küldő modulon. 

​ RÉSZVÉTELI DÍJ várhatóan 1690 euro/fő ​

Jelentkezéskor 500 euroelőleget kellmegfizetni, a többi a helyszínen fizetendő.

Jelentkezés: info@lapassioneitaliana.com 

Bővebb info: https://www.lapassioneitaliana.com/pizzaiolo-tanfolyam ​ ​ ​

 Szervezők: ​ La Passione Italiana Associazione culturale italo- ungherese ​  

Scuola di pizzaiolo napoli

Jegyek
Price
Menny.
Összesen
 • Teljes részvételi díj
  €1,690
  €1,690
  0
  €0
 • Egy ágyas felár
  €480
  €480
  0
  €0
 • Utazási előleg
  €500
  €500
  0
  €0
Összesen€0

Oszd meg ezt az eseményt