Általános tudnivalók:

 

Mindenekelőtt a La Passione Italiana nem egy hagyományos értelemben vett utazási iroda, inkább afféle tanácsadó iroda, utazási klub, azoknak az utazóknak, akik Olaszországot szeretnék célba venni.

Mindenki számára igyekszünk egyedi, és megismételhetetlen, személyre szabott utat kitalálunk, hisz nekünk is az utazás a szenvedélyünk.

 

Online tanácsadás:

 

Meglehetősen széles tapasztalatokkal rendelkezünk Olaszország szinte összes részéről, de elsősorban Róma, Nápoly és környéke illetve Szicília területéről.

Érdemes tőlünk tanácsot kérni utazás előtt, akár szállás foglalás előtt is, ha bizonytalan lennél, hol érdemes megszállni, mit hogy érdemes összeszervezni stb.

Bármiben állunk rendelkezésetekre, és természetesen ez a szolgáltatásunk INGYENES !

 

Személyre szabott utak:

 

Az utazás mindig nagyon személyes, különleges alkalom egy ember életében, akár rövid városlátogatásról, akár hosszabb nyaralásokról van szó.

Nagyon különbözőek lehetnek az elvárások, a motiváció, az anyagi helyzet, mentalítás, de akár a strapabírás is.

Ezért azt gondolom, a mai világban szükség van arra, hogy segítsünk az utazóknak személyre szabni vágyaikat.

Ha az online tanácsadáson felül is szükség lenne valakire, aki megszervezi az utat, kitalálja, összeállítja a programot, szállást, akár személyesen is részt vesz az úton (akár személy szerint, akár helyi idegenvezetőink személyében), keressetek minket.

Akár ha csak kisebb csapatokban vágnátok neki az útnak, mi foghatjuk a kezeteket azokban a dolgokban, amikben szükségetek lehet ránk.

 

Meghirdetett programjaink:

 

 

Bár vannak meghirdetett programok, ezek inkább csak azt jelzik, hogy vannak ötleteink, ahová együtt könnyebben eljutunk mint egyénileg, és a szervezési feladatok nagy részét magunkra vállaljuk.

Ezeknek az utaknak vannak közös jellemzőik, ezekről írnék most:

 

 • Sosem utazunk nagy csoportban, mint az általános utazási irodák. Csak nagyon különleges esetben mehet a csoportlétszám 15 fő fölé, de leginkább a 8-10 fős csoportokat preferáljuk.

 • A csoport lehetőség szerint mindig együtt utazik el Budapestről, és együtt érkezik vissza, ugyanúgy felelősséget vállalunk a velünk utazókért, mint a nagy csoportos utazásoknál.

 • A kis csoport létszámnak köszönhetően sokkal családiasabban, rugalmasabban tudjuk kezelni a programokat, lehetőségeket, sokkal inkább van lehetőség egyénileg ,, saját utakon “ is járni.

 • Bár sokat mesélünk a helyekről ahová érkezünk, szívesen adunk lehetőséget egy-egy helyszín önálló felfedezésének, hogy mindenki a saját tempójában, kedvének megfelelően fedezhesse fel a környéket (a mi tanácsaink alapján)

 

 

Repülőjegyről:

 

Utazásaink nagy része repülős út, legtöbbje fapados járatokra alapszik.

Az ezekre a járatokra szükséges repülőjegyeket azonban mindenkinek önállóan kell megvennie, ebben nem tudunk segíteni. 

Mi megadjuk, melyik járattal fogunk indulni, érkezni, de a repülőjegyekért és a repülésért mindenki saját maga felelős.

Utazásra jelentkezés menete:  

Jelentkezni a weboldalon való regisztrációval lehet, az ehhez vezető linket általában az utazás leírása alatti linken, illetve az Útjaink menüpont alatt az utazás linkjére kattintva tudjátok megtenni.

A regisztráció véglegesítéséhez az előleg, illetve az út előtti 30 napban már a teljes részvételi díj átutalásával lehet.

A regisztrációkor a rendszer visszaigazoló e-mailt küld ki, ami egyben a részvételi jegy az utazásra. .

 

Az út megkezdése előtt 30 nappal a teljes összeget át kell utalni!

 

 

Lemondási feltételek

 

 

Az előleg befizetése és a jelentkezés véglegesítése után azonban a befizetett előleg nem jár vissza, mivel a lemondással akár mások utazását is bizonytalanná teszik.

Kérjük, mindenki legyen felelősséggel előre is útitársai felé.

 

Indulás előtt:

 

Indulás előtt kb egy hónappal jelentkezni fogunk az út második részletének befizetéséért.

Viszont az úttal kapcsolatos újabb részletes információkat általában az út megkezdése előtti héten küldjük ki, addigra rendelkezünk már újabb, részletesebb információkkal, látjuk a létszámot, időjárást, reptéri tudnivalókat stb 

Kérjük, senki ne aggódjon korábban:-)

Tarts velünk ! 

 

Aktuális programjaink

 • Capri naplemente tour
  jún. 20., Szo
  Capri
  2020. jún. 20. 4:00 – 8:00
  Capri, 80076 Capri NA, Italia
  Az év meglepetése, egy újabb ajánlat Capri rajongóinak: Séta az Arco Naturalehoz, naplemente party a Faronál, privát hajózás titkos barlangokhoz és naplemente a tengerről
 • Nápoly - Capri - Amalfi hétvége
  2020. máj. 30. 8:00 – 2020. jún. 02. 12:00
  Napoli, Napoli NA, Italia
  Végre tavasz, hol lehetne a legjobb, mint Nápoly környékén, az Amalfi parton, Caprin, ahol már éledezik a természet Egy teljes nap az Amalfi parton, egy nap Caprin és két fél nap Nápoly belvárosában