A nápolyi pizza művészete

FŐZŐTANFOLYAM NÁPOLYBAN

Kevés olyan olasz étel van, ami annyira híres lenne, mint éppen a nápolyi pizza.

Hírét mindenki hallotta már, sokan kóstolták is, a szerencsésebbek Nápolyban.

De mi ebben a különleges? Mitől nápolyi a nápolyi pizza?

Ismeritek a titkot?

Szeretnétek ezekre a kérdésekre személyesen választ kapni?

Most lehetőségetek van a leghíresebb nápolyi pizzaiolo iskolában 10 napot eltölteni, megtanulni a szakma alapjait, és erről diplomát is hazavinni.

Fontos lehet ez a tanfolyam teljesen amatőr pizza rajongóknak is, de a vendéglátásban dolgozóknak különösen fontos lehet - hisz egy étterem pizzéria rangját komolyan emelheti egy Nápolyban szerzett diploma 

Az esemény során végig lesz jelen tolmács, olasz nyelvtudás nem szükséges!

A SZAKÁCS akitől tanulunk

 Fabio Cristiano a nápolyi pizza művésze 

Nápolyban szinte minden valamire való történet generációkra vezethető vissza.

Így van ez Fabio Cristianoval is, akinek a  pizza iránti szenvedélye már gyerekkorában  kezdődött, amikor szülei, nagyszülei mellett tanulta a szakma minden titkát.

A nápolyi Antica Pizza Da Gennaro pizza örököse ugyanakkor életcéljának tűzte ki a szakma örököseinek képzését. A Nápoly melletti Bagnoliban hozta létre a  térség és Olaszország egyik legnevesebb pizzaiolo iskoláját, ahová a világ minden tájáról érkeznek a tanulnivágyók.

Fabio azt kéri, senki ne vegyen részt a képzésein csak azért, mert fizetőképes kereslet van mindenhol az igazi nápolyi pizza iránt. Szerinte ez a szakma egy szenvedély, csak az kezdjen bele, aki tiszta szívből tudja képviselni ezt a nemes étket.

 

A programról

A tanfolyam ideje alatt Nápolyban biztosítunk szállást, két ágyas szobákban.

A tanfolyami foglalkozások  10 napon át minden nap - szombaton és vasárnap is - reggeltől kora délutánig  tartanak, igy  délután és este lesz lehetőség a város megismerésére, fakultatív programokon való részvételre, a nápolyi életérzés élvezetére.

A tanfolyam elején elméleti képzésen veszünk részt, majd napról napra egyre mélyebbre jutunk a pizzakészítés gyakorlati feladataiban.

A tanfolyam végén nemzetközileg is elismert bizonyítványt kapnak a résztvevők, ami Európában bárhol feljogosítja őket munkavállalásra és az iskola hivatalos egyenruháját is megkapják.

Az ár tartalmazza tanfolyam teljes díját, a nemzetközi diplomát, a munkavégzéshez szükséges egyenruhát, valamint a teljes program ideje alatt (12 éjszaka) a szállást félpanzióval   a transzfereket, a programideje alatt végig a magyar nyelvű kíséretet, tolmácsolást. 

Nem tartalmazza a repülőjegy árát (ez februárban fapados gépeken elenyésző összeg), illetve a délutáni programokat.

A tanfolyamra korlátozott számban tudunk fogadni résztvevőket, akit érdekel, mielőbb jelezze az info@lapassioneitaliana.com mail cimen vagy az alábbi üzenet küldő modulon.

A HELYSZÍN: 

 Nápoly - Bagnoli

Scuola di Pizzaiolo

 Tervezett időpontok:

2020. február 1-13

RÉSZVÉTELI DÍJ  1690 euro/fő

 

Jelentkezés: info@lapassioneitaliana.com

Szervezők:

La Passione Italiana Associazione culturale italo- ungherese

 scuola di pizzaiolo napoli

Nápolyi pizza  - műkedvelőknek

Azoknak,akiknek ez az időtartam vagy ár soknak tűnik, de szeretnének belelátni egy nápolyi pizzéria mindennapjaiba, megtanulni a pizza titkait, alapvető fogásait, lehetőségük van egy rövidített tanfolyamn részt venni.

Ez öt napon át 4 órás elfoglaltságot jelent Nápolyban, és ennek a tanfolyamnak az elvégzéséről is oklevelet állítunk ki. 

 

A tanfolyamra korlátozott számban tudunk fogadni résztvevőket, akit érdekel, mielőbb jelezze az info@lapassioneitaliana.com mail cimen vagy az alábbi üzenet küldő modulon.

 

 Tervezett időpont:

2020. február 15 - 22

Ár: 790 euro/ fő

Tanfolyammal, 7 éjszakai szállással, félpanzióval, magyar nyelvűkísérettel.

Küldj nekünk üzenetet !

La Passione Italiana Associazione Culturale Italo - Ungherese

info@lapassioneitaliana.com

+36 70 629 2225

+39 347 996 5744

(magyarul is, Watsapp is)

La Passione Italiana @2018