Nápolyi szállásaink

Nápoly nem egy egyszerű város.

Hatalmas, egyes kerületei nagyon eltérhetnek egymástól, és bizony a tömegközlekedés sem mindig egyszerű. A legtöbb helyen könnyen eligazodik egy átlag utazó, itt azért nem árt a segítség már a szállás kiválasztásában sem. Egy rosszul kiválasztott hely, megkeserítheti az ott töltött napokat, vagy sok felesleges időt elvisz a nyaralásból, városlátogatásból.

Néhány általunk bevált, megbízható, jó helyen található szállást rajtunk keresztül is le lehet foglalni, a Booking áraknál olcsóbban és még tudunk segíteni a megérkezésnél is - természetesen magyarul.

Mivel az árak szezontól függően - és néha általunk nem ismert ünnepnapok miatt is változhatnak, keressetek minket , dátummal, létszámmal, elvárásokkal és kitaláljuk nektek mi a legjobb megoldás

Különösen fontos ez idén, amikor a szállások nagy része zárva maradt, és a városban való közlekedés sem egyszerű

Santa Lucia - Lungomare Napoli

Egyik legkedvesebb szállásom, itt engem is gyakran megtaláltok.

Ennek nagyon sok oka van, de kettőt mindenképpen kiemelnék:

az egyik a tenger közelsége, hisz a szállás szinte összes szobájához tartozik kis erkély ahonnan közvetlenül a tengert láthatjátok.

A másik a vendéglátók hihetetlen kedvessége, a bőséges reggeli amit tiszta szívből tesznek eléd reggelente.

Ráadásul minden közel van ami egy igazi nápolyi tartózkodáshoz szükséges:

A kikötő - ahonnan utazhattok a szigetekre, illetve ahová a reptéri busz érkezik.

A Piazza Plebiscito, az egyik leghíresebb tér Nápolyban

A tenger és a Lungomare, Castel Nuovo, Castel dell Uovo

A Gambrinus, Európa egyik leghiresebb kávézója

A Galeria Umberto a kávézóival, a Via Chiaia a Via Toledo a boltjaival, a spanyol negyed a mindig nyüzsgő életével és kiváló éttermeivel.

Soroljam még? :-)

 Capodimone - a város tetején

Másik ,,nagy szerelmem" egy kicsit távolabb Nápoly forgatagától, a Capodimonte hegy tetején, kényelmes, tágas szobák, 100 nm-es tetőterasz, lábunk alatt Nápoly..

Itt is van bőven látnivaó, Capodimonte parkja, San Gennaro katakombái, a híres - hirhedt Sanitá negyed, Toto háza  -  mind itt van pár lépésre tőlünk.

Az apartmanok meg minden igényt kielégítenek

Ugyancsak Capodimonte, a híres királyi palota és a 130 hektáros erdő mellett, a ,,híres" narancsliget ahol a karantén napjait töltöttem. Gyönyörű szobák, hatalmas terasz, nyugalom - és busszal 10 perc a belváros.

Élj Nápolyban nápolyiként a spanyol negyedben

Köztudottan a kedvenc helyem :-)Mivel ebben a negyedben éltem, sok szállásadót ismerek, tudok ajánlani kiadó szobákat, de leginkább kiadó önálló kis lakásokat.

Így a Nápolyban töltött napokat úgy élhetitek, mint egy nápolyi polgár, mindenkitől függetlenül.

 

Innen egy lépés a tenger, a kikötő, a mindig nyüzsgő Via Chiaia, a Via Toledo, a Centro Storico, metróval  percek alatt megközelíthető a vasútállomás is.

Szerintem az egyik legjobb választás!

 

Ára szezontól függően 50-100 euro/apartman  éjszakánként,

Nálunk előre foglalható :-)