Nápolyi szállásaink

Nápoly nem egy egyszerű város.

Hatalmas, egyes kerületei nagyon eltérhetnek egymástól, és bizony a tömegközlekedés sem mindig egyszerű. A legtöbb helyen könnyen eligazodik egy átlag utazó, itt azért nem árt a segítség már a szállás kiválasztásában sem. Egy rosszul kiválasztott hely, megkeserítheti az ott töltött napokat, vagy sok felesleges időt elvisz a nyaralásból, városlátogatásból.

Néhány általunk bevált, megbízható, jó helyen található szállást rajtunk keresztül is le lehet foglalni, a Booking áraknál olcsóbban és még tudunk segíteni a megérkezésnél is - természetesen magyarul.

Mivel az árak szezontól függően - és néha általunk nem ismert ünnepnapok miatt is változhatnak, keressetek minket , dátummal, létszámmal, elvárásokkal és kitaláljuk nektek mi a legjobb megoldás:-) 

Santa Lucia - Lungomare Napoli

Egyik legkedvesebb szállásom, itt engem is gyakran megtaláltok.

Ennek nagyon sok oka van, de kettőt mindenképpen kiemelnék:

az egyik a tenger közelsége, hisz a szállás szinte összes szobájához tartozik kis erkély ahonnan közvetlenül a tengert láthatjátok.

A másik a vendéglátók hihetetlen kedvessége, a bőséges reggeli amit tiszta szívből tesznek eléd reggelente.

Ráadásul minden közel van ami egy igazi nápolyi tartózkodáshoz szükséges:

A kikötő - ahonnan utazhattok a szigetekre, illetve ahová a reptéri busz érkezik.

A Piazza Plebiscito, az egyik leghíresebb tér Nápolyban

A tenger és a Lungomare, Castel Nuovo, Castel dell Uovo

A Gambrinus, Európa egyik leghiresebb kávézója

A Galeria Umberto a kávézóival, a Via Chiaia a Via Toledo a boltjaival, a spanyol negyed a mindig nyüzsgő életével és kiváló éttermeivel.

Soroljam még? :-)

 Capodimone - a város tetején

Másik ,,nagy szerelmem" egy kicsit távolabb Nápoly forgatagától, a Capodimonte hegy tetején, kényelmes, tágas szobák, 100 nm-es tetőterasz, lábunk alatt Nápoly..

Itt is van bőven látnivaó, Capodimonte parkja, San Gennaro katakombái, a híres - hirhedt Sanitá negyed, Toto háza  -  mind itt van pár lépésre tőlünk.

Az apartmanok meg minden igényt kielégítenek

Élj Nápolyban nápolyiként egy bassiban

Nápoly jellegzetes lakásai az úgynevezett ,,bassi", ezek közvetlenül az utcáról nyíló kicsi lakások, általában két szintesek, alul a nappali terek, fent galérián a háló alkalmatosságok vannak.

A helybéliek egy-egy ilyen - sokszor csak 12-16 nm-es lakásokban - gyakran hatan nyolcan vagy még többen laknak. Ilyent mi nem várunk a vendégeinktől :-)

Viszont aki kíváncsi, ki tudja próbálni ezeknek a lakásoknak a modernizált változatát.

Helyileg hasonló a fent emlitett apartmanokhoz, (közel mindenhez) a híres spanyol negyedben találhatók, Mindegyik teljesen önálló kis lakás, alul konyhával, étkezővel, fent modern hálószobával.

Ára szezontól függően 70-100 euro/apartman  éjszakánként,

Nálunk előre foglalható :-) 

Küldj nekünk üzenetet !

La Passione Italiana Associazione Culturale Italo - Ungherese

info@lapassioneitaliana.com

+36 70 629 2225

+39 347 996 5744

(magyarul is, Watsapp is)

La Passione Italiana @2018