top of page

GYERTEK VELÜNK !

A  szezon közeledtével újra inditjuk egy napos kirándulásainkat Caprira, Amalfi partra, Nápolyba, és bárhová a térségben amire igény mutatkozik.  Általában 6 fős csoportokkal utazunk, a helyszínen lehetőség van saját tempóban nézelődni, saját programot is kialakítani.  

 Az alábbi programok már tervezettek, de ti eleve 6-7 fős csapattal érkeztek, ha nem találtok megfelelő dátumot, vagy úgy látjátok hogy egy út már betelt, ne adjátok fel, keressetek minket nyugodtan, igyekszünk megoldást találni.

HÉTVÉGE - az idén kialakult helyzet miatt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki számítson arra hogy a hétvégén itt most már extrém körülmények várnak mindenkire. Az egy dolog, hogy iszonyat tömeg van mindenhol, és a pihenés helyett küzdelmes napok ezek, de a szállástól kezdve az összes szolgáltatás ára is jelentősen megemelkedett, sokszor megduplázódott. Nekünk is kell ehhez alkalmazkkodnunk az új vendégeknél, de szeretnénk kérni, hogy aki teheti, ne hétvégére tervezzen errefelé utazást, vagy ha az is beleeseik, azokra a napokra inkább városon belüli pihenéseket, sétákat tervezzen.

Aki meg már így tervezett, annak kitartást:-)

Kérlek titeket, keressetek minket ha épp azon a dátuon nem találtok nektek tetsző programot, vagy kérdésetek van, az sem árt ha egyeztetünk regisztráció előtt privát messengeren (kattints a névre)

Antal Gyöngyi Perla

Szállás ajánlat

Aki amúgy is velünk tervezi a programjait, azoknak nagy szeretettel ajánljuk saját kis apartmanunkat Nápolyban, ahol a közelünkben lakhat és együtt indulhatunk az utakra. A nálunk megszállt vendégeknek minden kirándulásunkból 10 % engedményt adunk!

CasaPerla.jpg
bottom of page