top of page
240119653_894148801305408_8210972667602021312_n.jpg

GYERTEK VELÜNK !

A  szezon közeledtével újra inditjuk egy napos kirándulásainkat, kirándulásainkat Caprira, Amalfi pőartra, Nápolyba, és bárová a térségben amire igény mutatkozik.  

Általában 2-4-6 fős csoportokkal utazunk, a helyszínen lehetőség van saját tempóban nézelődni, saját programot is kialakítani.

 

A megnövekedett igényeknek megfelelően az autót- hajót lehetőség szerint megtöltjük, tehát az utasainknak tudnia kell, hogy menetközben más utasok is lesznek velünk.

Természetesen van mód arra is, hogy csak egy összetartozó csapattal tegyük meg ezeket a kirándulásokat, de ezt kérjük előre jelezni, és ennek megfelelően adunk árajánlatot!

Az alábbi kirándulásokon már van jelentkező, de még vélhetően van hely az autóban. Idén nagyon sok az igény, érdemes mielőbb foglalni!

HÉTVÉGE - az idén kialakult helyzet miatt szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy mindenki számítson arra hogy a hétvégén itt most már extrém körülmények várnak mindenkire. Az egy dolog, hogy iszonyat tömeg van mindenhol, és a pihenés helyett küzdelmes napok ezek, de a szállástól kezdve az összes szolgáltatás ára is jelentősen megemelkedett, sokszor megduplázódott. Nekünk is kell ehhez alkalmazkkodnunk az új vendégeknél, de szeretnénk kérni, hogy aki teheti, ne hétvégére tervezzen errefelé utazást, vagy ha az is beleeseik, azokra a napokra inkább városon belüli pihenéseket, sétákat tervezzen.

Aki meg már így tervezett, annak kitartást:-)

Elérkezett az az idő, amikor a legtöbb utunk megtelt, így itt nehezen találtok már dátimot amihez csatlakozni tudtok.

Viszont

Érdemes minket keresni, jelezni hogy mettől meddig vagytok itt és mihez szeretnétek csatlakozni, mert nem kizárt hogy összeáll egy csapat és soron kivül mégis csak megoldjuk:-)

Keressetek minket !!

info@lapassioneitaliana.com

bottom of page